Camilla Anthony

Online konsultation

Få min online hjælp til indretning

Online indretning er til dig, som gerne vil indrette selv.

Men mangler sparring til nogle bestemte valg. Hjælp til at skabe den røde tråd. Rådgivning til at finde din personlige indretningsstil eller for at undgå fejlkøb.

Jeg kommer med ideer, muligheder, rådgivning, specifikke forslag til eks. placering, farve valg eller indkøb. Til præcist det du har brug for. Jeg gør det overskueligt, at indrette selv og sikre du kan komme videre i din indretning, til det budget der passer dig. 

Dit hjem afspejler dig som person og jeg syntes vi skylder os selv, at skabe et hjem vi er stolte af, et sted vi finder ro og lader op.

arbejdsbord
hjemmeside billed1

Er du i tvivl om du kan bruge min hjælp?

For mig er det en ære at få et kig ind i dit/jeres hjem, og min første prioritet er at sikre jeg kan hjælpe dig med præcist det du søger. Derfor er der gratis med en afklarende snak. 

En kort snak, hvor du fortæller om dine/jeres ønsker, behov og nuværende status på rummet. og stiller mig evt. spørgsmål. Så vi sikre vi er en match.

En online konsultation kan bruges til lige det du har brug for sparring til. Er det indretning eller styling. Skal der personlighed i jeres nybyg, er I lige er flyttet, evt. sammen.  Er der et rum som ikke fungere. Skal børneværelset have en opgradering. Mangler du/I en ny stil eller rødtråd indretningen. Eller skal boligen sættes salg?

Lad os tage en snak, det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Hvordan booker jeg?

Send mig en mail eller giv et kald, så aftaler vi et passende tidspunkt.

Inden vores aftale, sender jeg dig en mail med generelle spørgsmål. Disse spørgsmål er vejledende og intet krav at de er besvaret inden vores aftale. Men blot for, at du får mest mulig ud af vores tid.

Konsultationen kan foregå enten FaceTime eller zoom.

Dette er den perfekte løsning til dig der gerne selv vil indrette, men ønsker inspiration og sparring, så processen er lige til at gå til og du når sikkert i mål.

  • 1400,- Inkl. moms. 
  • for 1,5 times online møde 
  • Prisen er for 1 rum. (ved ønske om flere rum, aftaler vi en fast pris og afsat tid på forhånd)
hjemmesidebilled4

Du kan selv, lær hvordan: