Camilla Anthony

Bolig til salg

Skal du have sat din bolig til salg?

Vidste du at ved boligsalg, er der både liggetid og penge at hente, ved at kigge på indretningen?

Når din bolig skal sælges, skal den tiltrække købere, nye beboer. De skal kunne se (og mærke) sig selv bo, i dit hjem. Din bolig skal kunne tilbyde dem, det de søger.

Derfor skal boligens muligheder ikke bare vises, men vises frem.   Det kan være svært at se alle mulighederne, når du selv bor og lever i dem. Det kalder jeg, at man bliver boligblind.

Her kommer jeg ind i billedet, for det kan være penge godt givet ud, at betale en som mig til at komme med et professionelt bud på en salgoptimering af dit hjem, for at undgå lang liggetid og store afslag i prisen.

Budgettet til optimeringen bestemmer du selv.

 

pexels-photo-930004
image_6487327

Indret til salg

Når beslutningen først er taget om salg, vil du gerne videre.       Derfor skal vi have fat i de rigtige købere hurtigt og de skal forelske sig i boligen og se boligens værdi.

Hvad end du sælger med eller uden mægler, er det dit ansvar, at gøre din bolig slagsklar.

Hvad gør jeg?

Jeg hjælper online, så afstand og tidspunkt er ret fleksibelt.

Send mig en mail eller giv et kald, og vi aftaler et passende tidspunkt. Mødet foregår på FaceTime eller zoom, og du guider mig rundt i hjemmet, mens jeg løbende giver dig alle mine forslag, samt tips og tricks. Således du efterfølgende kan tage brug af de ting du ønsker, samt i dit tempo.

3495,- for online gennemgang af din bolig.

Alle mine tips til salgsoptimering

Jeg har skrevet en E-bog, som du kan bruge både før og under salgsprocessen.

Den indeholder mine bedste tips og tricks, til at salgsoptimere din bolig. Hvordan du selv gør din bolig klar til salg, hvad du skal overveje før den sættes til salg og stylingtips til salgsbillederne skal tages. Den guider dig igennem hvert rum og sætter fokus på de gængse spørgsmål ved indretning til bolig salg.

Bogen kan bruges både som opslagsværk, eller hvis du pt. har din bolig på marked, men der skal ske noget andet.

Den ligger klar til at hapse i webshoppen, så du selv kan gå igang med det samme.

Pris: 222,- (sendes direkte til din mail)

 

Du kan selv, lær hvordan: